Nem esik messze az Alma a fájától

A cég 1976 óta van a köztudatban, élén a már elhunyt Steve Jobs-al, akinek azt gondolom, rengeteget köszönhetnek azok, akik megszállott iPhone rajongók. Egy kis érdekesség, hogy a márkanevet Steve Jobs gyümölcsdiétája ihlette.

Kellett egy jól csengő, vicces, ámde egyszerű név, kapóra jött az A betű az elején, mivel így a céges felsorolásban is előbbre kerülhettek. Így lett tehát az Apple név. Sok évnek el kellett telnie, amíg a mai állapotukat elnyerték ezek a szuper okos, ám rendkívül zárt rendszerrel működő készülékek. Manapság szinte havonta jönnek az új, tovább fejlesztett szériák, így rengeteg választási lehetőségünk van, melyik készülék nyeri el a szívünket. Azonban még mindig sokan ellene, sokan mellette vannak, ám az kétségkívül tagadhatatlan, hogy rendkívül fejlett, okos rendszert kapunk általa. Mivel iphone-t csak az Apple gyárt, androidos készüléket meg szinte az összes gyártó, így az Apple-nek fel kellett kötnie azt a bizonyost, ha le akarja tarolni a piacot.

Előbbi éveken keresztül egyáltalán nem javított hivatalosan iPhone-t, csak és kizárólag cserélte a garanciális hibás készülékeket. Szerencsére ma már számos Apple szerviz áll rendelkezésünkre, ha megsérülne az almánk. Már az összes, akár külső, akár belső meghibásodást képesek megjavítani, viszonylag gyors határidővel, és rendkívül precízen.

Leave a Comment