Az ékszereim legújabb fóruma

Én egyedi ékszerkészítőként tanultam nagyon sokáig és végeztem is a főiskolát. Nem könnyű egy ilyen területen tanulmányokat folytatni és eredményes vizsgákat tenni több szempontból sem, de hála a jó égnek én már azt mondhatom, hogy túl vagyok rajta, és ma már a munkáim is elég ismertek. Én nem szeretnék üzletet nyitni, nem is szerettem volna sosem egy üzletet működtetni vagy vendégeket fogadni, én alkotni szeretek, ebben lelem minden örömem. Készítek termékeket egyedi megrendelések alapján is, de számos előre elkészített gyönyörűségből is lehet ma már választani. A palettát eddig nem weboldalon árultam, mára azonban már kezelhetetlen lenne máshogy, ezért nem olyan rég kész lett a webshopom.

Egészen sokáig nem gondolkodtam azon, hogy vajon mennyire fontos, hogy milyen képeket teszek ki az oldalra, illetve, hogy mennyire másabb a vevő számára, hogy ha technikailag és kivitelezésben is tökéletes szemléltető képeket kap az oldalon a kívánt termékről. Lőttem én pár képet az ékszerekről, és felpakoltam a shopba. Ma már azonban látom a különbséget és ha tanácsolnom kellene valamit a múltbéli önmagamnak, az az, hogy rögtön az elején keressem meg a Fotoda csapatát a termékfotózás feladataival.

Nagyon sok felesleges munkát megspóroltam volna ugyanis magamnak, hiszen én nem vagyok fotós, ügyes sem vagyok benne, és viszonylag sokat kellett vacakolnom ahhoz, hogy jó vagy használható képek szülessenek a büszkeségeimről. Amióta pedig a fotoda segít ebben, látom minőségileg is a különbséget, és hát meg kell mondjam, összehasonlíthatatlan. Nagyon örülök, hogy ma már velük dolgozok, és mindenkinek csak javasolni tudom őket, aki webshopban gondolkodik, mert a termékfotózás egy külön szakterület. Külön szakmai felkészültség, technikai háttér és tudás kell hozzá, a képek pedig hihetetlen szépek és részletgazdagok tudnak lenni. Felbecsülhetetlen a munkájuk.

Leave a Comment