Az egyik legnehezebb választás

Az ember, ha élete egyik legnagyobb eseményére vagy napjára készül, akkor rengeteg teendő áll előtte. A kezdetekben talán nagyon ijesztő is az a feladathalmaz, ami a pár előtt áll. És hát ugye nagyon sokszor a feladtok oroszlán részét a nők viszik el, mert a férfiak kevésbé tudnak azonosulni ezekkel a teendőkkel, természetesen tisztelet a kivételnek. Nálunk abszolút így volt, és én nem is tudtam ezért haragudni a páromra, mert láttam rajta, hogy nem érzi magát otthon ezekben a kérdésekben, és próbál segíteni, de fogalma sincs, hogy mi lenne a jó döntés vagy a jó választás ezekben a kérdésekben. Így hát rengeteg dolog az én feladatkörömben maradt, de a véleményét megpróbálta elmondani.

Nagyon gyorsan rá is jöttem azonban, hogy egyetlen módon könnyíthetem meg a dolgomat, ha megfelelő feladatokra megtalálom a tökéletes embereket, legyen szó ismerősről, családtagról, barátról, vagy profi szolgáltatóról. Nekem nagyon fontos volt, hogy az esküvő fotózás minél olajozottabban és élménydúsan bonyolódjon le, és hát nem mellesleg, hogy nagyon jó képek szülessenek, amik nem csak kivitelezésben jók, hanem a hangulatot is nagymértékben visszaadják. Ehhez például édesanyám segítségét kértem a választáshoz, mert tudom, hogy ő mindenben kellőképp hasonlít rám, és nagyon jó tanácsokat tud adni, nem mellesleg hihetetlen jó megérzései is vannak. Másban a barátnőm segítségét kértem, és nagyon sok feladatot kaptak személy szerint ők is. Nem annyira nagyokat, hogy tönkre tegye számunkra a nagy nap élményét, de pont akkorákat, hogy terhet vegyenek le a vállamról.

A lényeg az, hogy a legnehezebb választást is sikerült nagyon könnyen és gyorsan megoldani a segítségükkel. Nem is tudom mi lett volna velem, ha minden egyedül, egy kézben akarok megoldani és megszervezni. Biztosan sokkal nehezebb lett volna a legnehezebb választásokat is a legjobban megoldani. Örülök, hogy lazábban vettem és segítséget kértem tőlük.

Leave a Comment