A tökéletes ajándék

Van olyan típusú ember, aki nagyon szeret ajándékot kapni, én leginkább azok közé tudom sorolni magam, akik szeretnek ajándékot adni. Ráadásul sokkal jobban, mint kapni bármilyen formában. Bármilyen alkalomra, legyen az karácsony, húsvét, születésnap vagy névnap, ám azt gondolom, akkor van a legtöbb értelme és értéke, valóban és szívből tud neki örülni a megajándékozott. Legfőképp a családomnál igyekszek figyelni arra, hogy valamilyen hasznos és használható funkciója mindig legyen annak a bizonyos ajándéknak. Még a gyerekeimnél is fontos szempont, hogy valamilyen tudásbővítő játék vagy valamilyen olyan kreatív ajándék legyen a dobozban, ne pedig valami feleslegesnek tűnő játék. Természetesen igyekszem ezt nem túl görcsösen figyelni vagy vizsgálni, de azért ez tényleg mindig fontos szempont, mikor valakinek ajándékot választunk, legyen az gyerek vagy valamilyen felnőtt családtag.

Mostanában leginkább meg szoktam vizsgálni, hogy mik azok a dolgok, amit az emberek nap, mint nap használnak és igyekszek azokhoz valamilyen kiegészítő dolgot választani. Ez ugyanis mindig kapóra jön, ennek mindig örülnek az emberek. Ezek ugyanis segítik vagy megkönnyítik a használatot, védelmet nyújtanak a használati tárgynak esetleg bővítik a felhasználás lehetőségét.

Legutóbb például egy születésnap alkalmával a https://macbooktok.hu/ oldalról választottam egy csodaszép tokot, a férjem részére, mert nagyon sokszor mondta már csak úgy az orra alatt motyogva, hogy szeretne a mac gépének egy tokot, mindig elfelejti megnézni és megkeresni, megrendelni, így mindig csak akkor sopánkodik, mikor vinnie kell a gépet, hogy reméli nem lesz semmi baja, és hogy rendelnie kellene egy tokot. Hihetetlen öröm volt látni az arcán a meglepetést és az örömöt amikor kibontotta. Hála a jó égnek nagyon hasonló beállítottságúak vagyunk az ajándékozás terén. Ő is nagyon szereti, ha az ajándékba kapott eszköznek vagy amint a doboz rejt, van használati funkciója és így egyfajta mindennapi értéke is számára.

Azt gondolom, továbbra is ugyanígy fogok az ajándékozás területével kapcsolatosan gondolkodni, mert régen volt, hogy mellé nyúltam, és rossz ajándékot választottam, de így, ennek a gondolkodásnak a mentén még sosem fordult elő hogy valakin azt láttam volna, hogy nem annyira örül az ajándéknak, vagy épp nem annyira tudja használni.

Leave a Comment