A telefonom igényei alapján

Nem tudom, hogy ki milyen módon választja ki, hogy milyen típusú telefont használ, tudom, hogy sokan azt gondolják, hogy ha valakinek iphone készüléke van, akkor biztosan a státusz szimbóluma és a jelképei miatt használja, na és persze divatból, ám én erre maximálisan rácáfolok, hiszen én csak egyetlen dolog miatt használom, mert a munkám során hihetetlen nagy segítség, hogy a mac gépem és az iphone készülékem ilyen iszonyat gyorsan kommunikál egymással, akár képről, akár bármilyen egyéb jegyzetről vagy adatról legyen szó. Iszonyatosan imádom ezt a fajta kényelmet. Ha csinálok egy képet igazság szerint már pár másodperc múlva nem csak a telefonomon, hanem a gépemen is meg tudom nézni és szerkeszteni is tudom, ami hihetetlen sok idő és energia megspórolását jelenti számomra.

Van persze hátránya is annak, hogy az ember ezekkel a készülékkel dolgozik, hogy iszonyatosan kényesek. Még a mac gépem nem is annyira, de az iphone telefonom iszonyatosan figyelem igényes, hiszen hogy ha csak véletlen egy kicsit is leejtem, akkor már biztos hogy törik a kijelző, bármilyen kijelzővédő fóliát használok is, az akkumulátora nem bírja a nagy meleget de a nagy hideget sem, nem mindegy, hogy a kocsiba hova helyezem a telefon tartót, mert túl melegszik vagy kifagy, szóval iszonyatosan oda kell rá figyelni, és az is biztos, hogy kell mellé egy tökéletes és megbízható iphone szerviz, ami valljuk meg őszintén, nem igazán található minden sarokban.

Hála a jó égnek én az egyik ismerősöm által megismertem a https://expertmobil.hu/ szerviz csapatot, és tudtam, már az első találkozásunk után, hogy többé nem lesz olyan problémám, amit ők ne tudnának nekem orvosolni. Tökéletes szakmai tudással rendelkeznek, lelkiismeretes munkát végeznek, és soha sem fordult elő hogy bárki panaszkodott volna rájuk, mindig csak elégedett ügyfeleket hallok a szervizben is. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.

Leave a Comment