A nagypapám kedvence

Amikor elkezdődött a korlátozások időszaka a nagyszüleim hihetetlen módon megrémültek, hogy egyrészt hogyan fogják tudni beszerezni a dolgokat a boltból, gyógyszertárból, másrészt pedig hogyan fogják tudni a tavaszi munkálatokat ellátni a kertben, ha nem tudnak sem eszközt beszerezni sem pedig speciális boltokba menni. Nemrég költöztek vidékre pont azért, hogy a kertben tudjanak tevékenykedni, és ez lenne az első szezon, amit úgy igazán végig is tudnának csinálni, mert már nem kell a felújítással bajlódni és az építkezés munkálataira figyelni. Most pedig mi kértük meg őket, hogy tényleg ne menjenek sehova, mert nagyon féltjük őket.

Ennek kapcsán elkezdtünk nézelődni a neten és olyan dolgokat kezdtünk el keresni, amit nagyon jól tudnának használni, nem csak a kerti munkák során, de a konyhában vagy bárhol a házban ha úgy hozza a szükség. Találtunk is sok mindent, de azt gondoltuk, hogy megkérdezzük őket ezekről a termékekről mielőtt megrendelnénk őket az extrembazar oldaláról. Meglepődve tapasztaltuk, hogy tényleg mindegyik termék nagyon megtetszett nekik. Egyikre sem mondták, hogy ne tudnák használni, vagy ne lenne rá szükségük, sőt, mindegyik nagyon tetszett nekik.

El is kezdte érdekelni őket, hogy hogyan lehet ezen az oldalon keresni és rendelni, de a keresés megtanulásánál tovább nem jutottak, ami nem is baj, mert szeretnénk ezekkel a termékekkel mi ellátni őket, hiszen már idősek, szeretnénk gondoskodni róluk, ha már ennyire sokat kaptunk tőlük gyerekkorunkban. Így aztán most az a metódus, hogy ők megnézik mit szeretnének rendelni, mi pedig megrendeljük nekik. Ez a tökéletes munkamegosztás. Hihetetlen egyébként, hogy ennyi évesen megtanultak számítógépet kezelni, weboldalakra keresni és termékeket böngészni. Hihetetlen büszke vagyok rájuk.

Leave a Comment