Legnagyobb vágyam válik valóra

Én már gyerek koromban is mindig arról álmodtam, hogy a fővárosban fogok élni, ott fogok dolgozni, és minden lehetséges alkalommal a Margit sziget és a körút köveit fogom taposni, hiszen nagyon megtetszett gyerekként Budapest és minden lehetőség amit kínál az itt lakók számára. A sétáló utcák, a kis hangulatos éttermek, a rakpart szépsége és a színházak mind-mind arra sarkalltak, hogy ott hagyjam a vidék unalmas és lehetőségektől mentes környékét és Pestet válasszam. Sokáig nem volt erre lehetőségem, hiszen először össze kellett szednem a megfelelő tőkét, mert a családom nem volt olyan anyagi helyzetben hogy a lakhatásomat segíteni tudja anyagilag, ezért a főiskolát vidéken végeztem el, állást azonban már Budapesten kerestem.

Viszonylag rövid időn belül sikerült is munkát találnom, de rögtön arcon is vágott a nagy feladat, mi szerint vagy egy kisebb albérlet vagy egy kiadó szoba budapest környékén szükséges számomra, hiszen minden nap négy órát utazni a munkahelyre és haza már nem lett volna megoldható még csak rövid távon sem. Rögtön szembesültem azonban azzal is, hogy nagyon meg kell válogatnia az embernek hogy kikkel áll szóba ilyen téren, hiszen volt olyan ingatlanos iroda, akik nem hogy megfelelő lakást nem tudtak mutatni számomra, de úgy éreztem, hogy csak az időmet rabolják.

Ekkor kerültem azonban kapcsolatba a kiadoszobabudapest.hu csapatával egy nagyon jó barátom ajánlása alapján, és szinte azonnal tudtam, hogy a lehető legjobb helyre kerültem, hiszen rengeteg kiadó szoba volt a honlapjukon is már ami felkeltette az érdeklődésem, de miután egyeztettünk, és elmondtam az igényeimet, még jobb ajánlatokat tudtak mutatni számomra. Tudtam, hogy velük meg fogom tudni találni a tökéletes választást, és így is lett. Az új munkahelyem közelében egy méretben is tökéletes, világos szobát sikerült választanom, ahol az ott lakók nem csak hogy szimpatikusak, de lassan azt is mondhatom, hogy olyan jó barátok lettünk, mint ha már a gyerekkorunkat is együtt töltöttük volna, kevesebb mint egy év leforgása alatt.

Így tehát azt javaslom, hogy ha valaki kiadó szoba után nézelődik Budapest területén, mindenképpen vegye fel ezzel a lelkiismeretes és iszonyatosan kedves csapattal a kapcsolatot, mert biztos vagyok benne, hogy náluk jobban senki sem fog tudni segítséget nyújtani számára.

Leave a Comment