Segítség az új gépemhez

Nem olyan régen arra lettem figyelmes, hogy az egyébként nagyon szeretett mac gépem már egy kicsit lassú, és egyéb tényezők is vannak, amiben a munkámat nem igazán tudja jól kiszolgálni. Nagyon sokat dolgozok gépen, és közel két éve már hogy teljeskörű segítséget ad számomra ez a laptop, de arra jutottam, hogy bár nagyon szeretem, le kellene cserélni. Gondolkodtam is és nézelődtem is már egy-két új eszköz tekintetében, és számtalan véleményt is elolvastam, ami a választásban segít, ki is találtam, hogy mi lenne számomra a legmegfelelőbb, de aztán elfogott egy érzés. Hogy mit fogok csinálni a régi mac gépemmel. Rossz érzés lenne csak betenni a fiókba, úgy, hogy egyébként tökéletesen használható, és másvalaki számára még hatalmas segítséget tudna nyújtani a mindennapok vagy épp a munkája során.

Éppen ezért elkezdtem keresgélni, és még milyen jó, hogy még a vásárlás előtt megtettem ezt, mert rátaláltam az almabazar.hu oldalra, ahol egy kis lelkes csapat azt vállalja, hogy beveszi a régi gépemet a macbook felvásárlás keretein belül, ha kell még fel is újítja, hiszen teljeskörű szervíz szolgáltatás és tudás áll mögöttük, és keresnek neki egy új gazdát, akinek tökéletes segítséget és használatot biztosít nap, mint nap, számomra pedig beszerzik az új kiválasztott eszközt.

Ez nekem annyira megtetszett, hogy azonnal felkerestem őket, és hihetetlen kedvesség és lelkes fogadtatás érkezett hozzám a részükről, meg is állapodtunk, és amikor én átvettem az új eszközömet, és beadtam a régit, már másnap a régi eszközöm is gazdára talált. Nagyon jó érzés így lecserélni valamit, hogy nem csak hogy kap egy új gazdát, akinek minden vágya egy ilyen gép, legalább annyira, mint régen nekem volt, hanem hogy egy olyan csapat áll mögötte, akik biztos hogy nagyon korrekten és fair módon intézik ezt, és egy nagyon szép és jó érzés is övezi így ezt az egészet. Én mindenkinek csak ajánlani tudom őket, mert nagyon praktikus és szép dolgot találtak ki és csinálnak profin, lelkesen.

Leave a Comment