Munkaruha hogyan spórolj rajta?

Munkaruha hogyan spórolj rajta?

A munkaruha fontos, ezt kár is lenne megkérdőjelezni, hiszen nem csak a törvényi előírások miatt kellő dolog, hanem a kollégáink alkalmazottaink védelmének érdekében is kellő dolog. Ha még nincs meg, vagy nem vagy elégedett az eddigi munkaruha beszállítóddal, akkor ez a pár jó tanács sok gondot le vehet a válladról, annak érdekében, hogy megtaláld a legmegbízhatóbb partnert!

Munkaruha hogyan spórolj rajta?

A következő pontokban összeszedtük, hogy hogyan tudod hosszú távra gazdaságosan és egyszerűen megoldani a munkaruha és munkavédelmi bakancs beszerzésedet. Az első és a legfontosabb, hogy keresni kell egy olyan több éve működő, megbízható munkaruha boltot, vagy webáruházat, amit könnyen meg tud közelíteni, vagy együtt tudsz dolgozni, esetleg könnyen tudsz rendelni. És persze az is fontos, hogy a termékek között megtalálhasd a számításaidat.

Fontos, hogy a partner legyen rugalmas. Le kell ülni megbeszélni az együttműködés fontos kérdéseit, hiszen ma már nem csak úgy lehet jelentősebb kedvezményt kapni, ha egyben nagyot rendel az ember. Abban az esetben ha egy teljes új termékkört választunk ki és az nagyobb értékben, akkor természetesen az alap, hogy mindenhol lehet kisebb nagyobb kedvezményre szert tenni.

De mi van akkor, ha a cégünkben vannak még jó ruhák, megmaradt, de nem használt védőfelszerelések és csak pár dolog érett meg a cserére? Mit tegyünk ha például kell 2 cipő meg egy kabát? Nos akkor nem fog az ember akkora összegben rendelni ezért evidens, hogy a kedvezményre sem lesz esélye. Ekkor célszerű megbeszélni egy adott időszakra vonatkozó költést. Azaz ha úgyis fog kelleni egy évben fél millió értékben termék, akkor erre kell megállapodni. Hiszen ha apránként szerzünk be, akkor mindig lesz, ami még szinte új, míg más dolgok pedig már igencsak csere érettek. A hűség és a hosszútáv igen jó lehet mindkét vállalkozás számára. Mi itt szerezzük be a kapcsolódó munkavédelmi dolgokat: http://ehsworkwear.hu/

Leave a Comment