Három hatalmas csillag az égen, avagy mi is a Samsung?

1938-as indulása óta a Samsung töretlen erővel bír a piacon. Egy kis érdekesség, hogy a Samsung építette a világ legmagasabb tornyait, köztük a Burdzs Kalifát, vagy a Taipei 101-et. A cég nevének jelentése „három csillag”, a csillagok a végtelenséget szimbolizálják, míg a hármas szám a hatalmasság, a nagyság képviselője. Temérdek iparágban jeleskednek, például fogyasztói elektronika, hajóipar, távközlés, vagy akár a nehézipar. 2012 első negyedévében a Samsung Electronics a világ legnagyobb mobiltelefongyártója lett az egységértékesítéssel, leelőzve a Nokiát, amely 1998 óta volt piacvezető, ami hatalmas teljesítménynek mondható.

Nem mindenki vágyik csúcstelefonra, van aki tisztában van vele, hogy úgysem tudná kihasználni az extrákat, ráadásul nem is akar egy havi fizetést költeni egy készülékre. Ők azok, akik általában a középkategóriás telefonok között próbálják levadászni azt, ami a legkevesebb kompromisszummal jár, vagyis csak néhány extráról kell lemondani, elfogadható árral. A Samsung általában jó alternatívát nyújt nekik, hiszen a csúcskategóriás készülékeik mellett a kissé butított

A-szériába is belecsempésznek néhány olyan dolgot, amitől úgy érzi az ember, hogy a telefonja még mindig kicsit többet tud, mint amennyire valójában szüksége lenne. Ha készülékünkben mégis hibát fedezünk fel, számos Samsung telefonszerviz van Budapesten, így nem kell aggódnunk, a javításra szoruló készülékünket rövid határidővel képesek jobbá tenni.

Leave a Comment