Esküvői fotóst választani nem könnyű feladat

Két ember életének legnagyobb pillanata mikor összekötik életüket, gyűrűt húznak egymás ujjára a szeretteik előtt és örök hűséget fogadnak egymásnak. Manapság egyre inkább vissza jön az esküvők megtartásának hagyománya, ahol nem csak a szülők, hanem az egész rokonság, barátok, kollégák előtt tartják meg a fiatalok lakodalmukat. Egy-egy esküvő költségvetése széles skálán mozoghat, de biztos hogy ha nem csupán a szülők, testvérek előtt mondjuk ki a nagy igent, több milliós költségvetéssel számolhatunk.

Természetes, hogy szeretnénk ezt a napot nem csak túlcsordult szívvel átélni, de meg is örökíteni, nem is pusztán csak önmagunk számára, hogy 10-20 év elteltével könnyes szemekkel szemezgethessünk fiatalságunk hajdanán, életünk egyik legszebb napján készült képek között, de gyerekeink, unokáink számára is felbecsülhetetlen értéket jelentenek majd a képek, videó anyag. A legjobb választás tehát erre az eseményre egy igazán profi, tapasztalt esküvői fotóst fogadni.

Ez egyszerűnek hangzik, ám koránt sem könnyű feladat. Nagy felelősség, már csak azért is, mert a már említett képek örök emléket jelentenek, és koránt sem mindegy számunkra, hogy milyen anyagot ad át az esküvői fotós a közös munka végén. Alapvető elvárás, hogy minden fontos pillanatot örökítsen meg, megfelelő beállításokkal, megfelelő profi minőségben, és lehetőség szerint a legjobb szögből, a legjobb módon, a legprofibb eszközökkel. Szeretnénk a gyönyörű ruhánkról, a közös pillanatokról, az esetleg vicces, vagy megható jelenetekről olyan képeket kapni a közös munka végén, amelyek hűen visszaadják a pillanat varázsát, érzelmeit, szeretnénk életünk talán legjobb képeit kézhez venni erről a napról, nem szeretnénk az esküvői fotós munkájában csalódni. Ennek okán nagyon körültekintően és sok-sok munkával, utánajárással kell hogy válasszunk az esküvői fotósok közül, hiszen egy több milliós költségvetésű, életünkben egyszer előforduló eseményről szeretnénk a leggyönyörűbb és legprofibb képeket látni és nem csalódni. Nézzük végig a kiszemelt fotós portfólióját, kérjünk szeméjes találkozót, ahol kiderül, megvan-e az elengedhetetlen közös szimpátia, mely nélkül szinte lehetetlen profi és jó anyagot összerakni a nagy napról. Ezt mindenek felett szem előtt kell tartani, és hogyha a szimpátia nincs meg, inkább nem belekezdeni a közös munkába, elengedni egymás kezét és tovább keresgélni.

Leave a Comment