A legjobb segítség

Én nem tudom, hogy ki hogy van vele, de én így, hogy a szeretetnyelvem nem igazán az ajándék, nem vagyok jó az ajándék ötletekben sem. Valahogy mindig nagyon nehezen tudom kitalálni, hogy ki minek örülne, és hogy mit szerezzek be nekik. Főleg a gyerekekkel vagyok bajban. A keresztlányom például már tizenhárom éves, és mindig nagy kínt okoz, hogy vajon mivel lepjem meg. Persze mindig megkérdezem a szüleit is, de hát ők sem nagyon tudnak kézzel fogható segítséget nyújtani nekem. Ha valami konkrét kérdésem van, mondjuk hogy mi a kedvenc színe vagy hogy mit nem szeret akkor tudnak segíteni, de az ajándékokkal lassan már ők is bajban vannak. Én viszont pénzt nem vagyok hajlandó adni sosem. Mindig igyekszem valami meglepetést kitalálni, ami azért még használható is és nem csak a polcon áll majd az idők végezetéig. Ez viszont így nyilván nehezebb dolog.

Találtam azonban ehhez magamnak egy tökéletes segítőtársat a gold media oldalának szerepében. Itt ugyanis van egy ajándék ötletek fül, ahol én eddig még mindig találtam valamit, amit ajándékba tudtam aztán adni. És a keresztlányomnál találtam rá erre. Ő ugyanis nagyon szeret zenét hallgatni, és az apját az őrületbe is kergeti a legújabb slágerekkel, úgyhogy vettem – vagyis rendeltem – neki egy vezeték nélküli fejhallgatót.

Hát azt a boldogságot el sem tudom mondani, amit az arcán láttam, amikor kibontotta a gondosan becsomagolt kis dobozt és meglátta a tartalmát. Rá is jöttem, hogy minél nagyobbak, annál nehezebb nekik valódi használható ajándékot találni, aminek örülnek is, meglepetés is, de azért használni is tudják, viszont annál nagyobb örömmel bontogatják, pont azért mert nagyon ritkán van benne részük. Én biztos hogy legközelebb is segítségül hívom ezt a fantasztikus oldalt és az ajándék ötletit.

Leave a Comment