A csodagél, ami mindig kisegít

Nem olyan régen, egy rutin vérvétel alkalmával megállapították, hogy a máj enzimem jóval magasabb, mint a megengedett lenne. Javasolták, hogy minden gyógyszert hagyjak el, és végezzek egy májtisztító kúrát, ami nem jelentett mást, mint egy gyógytea fogyasztását három hónapon keresztül. Meg is kezdtem ezt, hiszen az ember ilyenkor megijed, és hirtelen – hála a jó égnek – mindent megtesz az egészségéért, amit addig nem volt képes vagy hajlandó.

A tisztítókúra hatására azonban nyilván elindultak olyan folyamatok a szervezetemben, amire nem igazán voltam felkészülve. Teljesen mintha újra tinédzser lettem volna. Olyan szinten kezdett kipattogni az arcom, hogy hirtelen nem is tudtam vele mit kezdeni. Gyulladt, vörös pattanások borították az arcom teljes területét, amit hirtelen nem csak hogy nem tudtam kezelni, de megkeserítette a mindennapjaimat. A sminkem nem fedte, folyamatos fájdalom uralta a mindennapokat, és ha egyet – egyet piszkálni kezdtem, gyakran sajnos vérzés jellemezte a folyamat végét. Bejelentkeztem a kozmetikusomhoz, aki szerencsére megnyugtatott, hogy ez ilyenkor teljesen normális, tisztul a szervezetem. Hát jó, de valamit csak kell vele kezdeni a mindennapok során. Az általa elvégzett arctisztítás mellé megoldásként azt javasolta, az otthoni arcápolás elengedhetetlen.

Ehhez pedig kaptam tőle javaslatnak egy gélt, amit én ma már csak csodagélként emlegetek. Ez a pattanás elleni csodaszer nem csak hogy teljesen natúr, és hatásosan csökkenti a gyulladást, segít megbirkózni a pattanásokkal, de hűsít és nyugtat is, igazán kellemes érzést nyújt a bőrre kenve, és hihetetlenül gyorsan felszívódik. Nekem azonban mégsem ez benne a kedvencem. Én azért imádom, mert nagyon jó illata van. Imádom felkenni és érezni a bőrre gyakorolt hatását a kellemes illatával együtt. Mindezek mellett, ami számomra minden felett, mindig igazán fontos, hogy vegán termék. Megmondom őszintén, én nem szeretem a krémeket, és kenegetni sem szeretem magam, de ez a gél egy csoda. Az otthoni arcápolás elengedhetetlen kelléke, és manapság már a tákám állandó tartalma is egyben.

Leave a Comment