Otthonos környezet, profi segítség

Az ember hihetetlen nehéz helyzetbe kerül manapság hogy ha az egészsége megromlik. Sajnos egyre inkább a magánkórházak felé kell kacsintgatnunk, mert a várólisták hossza néhány esetben végeláthatatlan, és a mozgásszervi problémák hihetetlen kevés segítséget kapnak manapság az orvosi lehetőségek berkein belül. Az mr időpontokat szinte lehetetlen kivárni, már majdnem minden harmadik ember inkább a magán mr lehetőségét választja, hiszen belátható időn belül eredményt kap a kezébe, és nem kell sokszor 7 vagy akár 9 hónapot is várnia arra, hogy tovább tudjon haladni az állapotával.

Én nem olyan régen kaptam kezembe a saját leletemet és bizony a gerincsérv problémái engem is elértek. Az ortopéd orvos és az idegsebész válasza pedig mindösszesen annyi volt, hogy az alternatív terápiákat ki kell próbálni és gyógytornára kell járni, ha nagyon tarthatatlan lesz a helyzet pedig majd meg kell műteni a sérvet. Mondanom sem kell, hogy a gerincsérv műtét egyáltalán nem hangzott jól számomra, sőt, mondhatom azt is, hogy megrémültem, és minden erőmmel azon voltam, hogy olyan professzionális segítséget tudjak kapni, ami aztán legalább a sérv műtét veszélyét segít elkerülni.

Nem olyan könnyű ma a gerincsérv alternatív kezelése címszó alatt megbízható és profi terapeutát választani. A legtöbben elvégeztek egy-egy tanfolyamot vagy iskolát és már csontkovácsnak és profinak nevezik magukat, pedig egy gerincsérves eset azt gondolom hogy többet kíván. Persze az is igaz, hogy nagyon nehéz ma már megfelelő módon megkülönböztetni magát annak, aki viszont profi és felkészült módon tud segíteni ezeken a problémákon is.

Én egy ismerős javaslatára találtam rá a Lamiris masszázsszalonra, ami a masszázs újpest területén elérhető új formáját hozta el nekem. Már az első beszélgetés egy részletes állapotfelmérésbe ment át és azt kell mondjam, hogy ott érezhető volt, hogy teljesen biztonságban érezhetem magam. A masszázs egyik eddig látogatott masszázshoz sem volt hasonlítható, mert speciális fogásokat kaptam, ami a saját állapotomhoz illeszkedett. Mariann alternatív mozgás és masszázsterapeuta természetgyógyászként valóban gyakorlott és profi módszerekkel, otthoni tornával és a kinesiotape ragasztás segítségével hihetetlen sokat tudott segíteni az állapotom javításában.

Most már tisztán látom, hogy a gerincsérv nehézségei leküzdhetők. Persze tényleg sokat kell tenni érte, hiszen az otthoni torna, a rendszeres kimozgatás, a lágy csontkovácsolás és a kinesiotape mind-mind együttesen tudnak hatékonyan javítani az ilyen nehéz állapoton, de azt gondolom, hogy rengetegen örülnének az ilyen lehetőségnek. Nem egy fogással és azonnal kell megszüntetni a nehézségeket egy nap időtávra, hanem folyamatosan és fokozatosan, de egész életedre ha lehet! Csak ajánlani tudom! www.lamiris.hu

Leave a Comment