Biztonságos kutyakennelek hosszú távra

Minden gondos gazda tudja, hogy a háziállat tartás a előfeltétele lehet, hogy az eb számára biztosítsuk a megfelelő lakhelyet, azaz az arra alkalmas és biztonságos kutyakennelt. Ez azonban nem olyan egyszerű. Mondhatjuk, hogy egy összetett kérdés, hiszen sok fajta kutyakennel létezik, így az eb méretétől és habitusától függően. Tehát a tapasztalatlan gazdás nem biztos, hogy elsőre tartós megoldást választanak, de sokszor még a tapasztaltabbaknak is fejtörést okozhat a megoldandó kennel kérdése. Ezért akkor hozzuk a legjobb döntést ha profikra bízzuk. Tehát, ha szeretnél szolid, de mégis komfortos és esztétikus kennelt, akkor javasoljuk, hogy megbízható gyártót válasszuk annak kivitelezésére.

Biztonságos kutyakennelek hosszú távra

A korábban linkelt gyártó a legmegfelelőbb anyagokat használja az új kennel elkészítése során, ezt már több ízben is tapasztalhattuk. A megfelelő minőség és tartósság mellett mégis a megszokottól olcsóbb megoldásokat találhatjuk náluk, melyek a több éves tapasztalatból és az optimalizált gyártási folyamatokból adódnak. Azaz nem kell attól tartanunk, hogy a készítendő kennel mögött nem megfelelő tapasztalattal és rutinnal rendelkező cég áll majd és ebből adódóan az idő előrehaladtával előre nem látható problémák fognak jelentkezni. A folyamatoknak köszönhetően a rendelt kennel pár héten belül el is készül, melyet a gyártó adott esetben le is szállít számunkra.

Fontos, hogy ezek a kennelek szegecseléstől és hegesztéstől mentesek, annak érdekében, hogy tartósak maradhassanak, illetve megóvják az állatot az önmagának okozott sérülésektől is. A helyszíni szerelés során jól látható, hogy csavarokkal vannak összeszerelve az egyes elemek, melyek horganyozott acélból készülnek. A kennel teteje pedig trapézlemezből, így attól sem kell tartanunk, hogy az eső, vagy a hó kellemetlenséget okozna háziállatunk számára. Ezért ebből adódóan több éven keresztül biztonságosan használhatja házi kedvencünk új lakhelyét. Tehát akkor járunk legjobban, ha a korábban linkelt Profi-Stahl csapatát bízzuk meg a kennelünk elkészítésével.

Leave a Comment