Bejelentkezés nélkül, vagy bejelentkezéssel?

Az elmúlt években egyre több és elterjedtebb a bejelentkezés nélkül látogatható szépségszalon Budapesten, amik könnyű megoldást kínálnak azokra a helyzetekre, amikor hirtelen egy gyors, új frizura kellene vagy éppen felszabadult másfél órád és csak egy frissítő masszázsra vágysz. Az emberek nagy részének nincs sok szabadideje vagy csak random időpontokban van üres járata, így valós problémára reagál ez az üzletág.

Legtöbb esetben a rapid szolgáltatásokért sokkal magasabb árat kell fizetni azonban, mint a jól bevált, klasszikus bejelentkezős budapesti szépségszalonokban. Ráadásul sok esetben aznap találkozol először a fodrásszal, kozmetikussal (legtöbb esetben nem lehet lefoglalni azt a fodrászt például, aki legutóbb olyan jól elvágta a hajad), így nem biztos, hogy a sok ezer forintért azt a minőséget kapod, amihez egy jól bejáratott törzshelyen olcsóbban hozzászoktál.

Többek között ezért is érdemes a rohanós hétköznapok közepette mégis felemelni a telefont és átcsörögni a közeli szalonba egy megfelelő időpontért, ahol jól ismered a minőséget, az árak nem vágnak földhöz és nem egy kapkodós, húsz perces szolgáltatást kapsz a mögötted sorban álló vendégek száma miatt, akiknek még szintén bele kell férniük a napba és az ígért maximum egy órás várakozási időbe. Az idő mindenkinek pénz, de ne felejtsük el, hogy a hagyományos szalonokban előre kiszámított időd van, ami alatt az egyéni konzultációt, a baráti, otthonos hangulatot és a teljes odafigyelést kapod meg egy kevésbé leterhelt szépségiparostól, mint egy futószalagként működő bejelentkezés nélküli helyen. Ha teheted, tervezd meg a szépülések időpontját, törődj magaddal tudatosan és szervezetten és csak a legsürgősebb esetekben vedd igénybe ezeket a bejelentkezés nélküli szolgáltatásokat.

Leave a Comment