Az egyik legnagyobb vállalati probléma

Manapság már az ember hihetetlen lehetőségekkel találja szembe magát hogy ha vállalatfejlesztésről vagy vállalati tervezésről, tanácsadásról van szó. Elég csak egy kulcsszó a keresőbe és hihetetlen sok lehetőség tárul elénk, választani azonban már sokkal de sokkal nehezebb ezek közül. Persze az eredmény ettől a választástól függ, úgyhogy az ember megtesz mindent azért, hogy jó döntést hozzon. Én általában ajánlásokat kérek. Felkeresem azokat a partnereket, akiket tudom, hogy megbízható módon meg tudok kérdezni az általa alkalmazott külső partner szolgáltatásiról, és azok mentén indulok el a keresgélés útján. Nekem ez általában hatalmas segítséget szokott jelenteni.

Így találtam rá például a kogwheel csapatára, akik a kommunikációs tréning sorozatukkal felfoghatatlan eredményt értek el nálunk a cégen belül. Mi ugyanis több nemzetiség szülöttjét is az alkalmazottak között tudhatjuk, ami hihetetlen módon színesíti a csapat összetételét, és nagyon sok előnyét látjuk, nem is gondoltunk arra, hogy ennek mondjuk hátránya is lehet a céges működésben, pedig mint kiderült van, vagyis volt. A kommunikáció ugyanis néhány helyen akadozott, pontosabban inkább úgy lehetne mondani, hogy feszültségekkel volt teli, ami nyilván rányomta a bélyegét a vállalati hangulatra és így a csapatmunkára és az összetartásra egyaránt. És egyértelműen azt mondhatom, hogy amióta a Kogwheel csapatával együttműködünk sokkal jobb a vállalaton belül az emberek kapcsolata, a hangulat és hatékonyabb a működést. A szervezet sokkal gyorsabban reagál egy-egy feladatra vagy problémára, és olyan kihívásokat is meg tudnak oldani az egyes osztályok, vagy akár összefogva több osztály, amire ezidáig nem volt példa.

Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a csapatot, mert nálunk nagyvállalati szinten pillanatok alatt olyan eredményeket értek el, ami nem pusztán a hangulatban, hanem bizony eredményben is mérhető volt, folyamatos növekedést és fantasztikus tartalékokat biztosított, vagyis számokban mérhető sikere volt a közös munkának. Biztos vagyok benne, hogy aki őket választja nem fog csalódni sem a közös munkában, sem pedig az eredményekben.

Leave a Comment